Posetite Beograd

Beograd, kao jedna od evropskih metropola, je cesta meta turista iz celog sveta. Iako sirom sveta poznat po burnom nocnom zivotu, to nije glavni razlog zasto treba posetiti ovaj grad. Svakako su istorijski i kulturni spomenici ono sto najvise privlaci posetioce.

Kalemegdan, kao i tvrdjava iz prvog veka su mesta kojima treba posvetiti posebnu paznju prilikom posete Beogradu.

Takodje, nijedan turista do sada nije posetio glavni grad Srbije a da nije prosetao Ulicom Kneza Mihaila ili uzivao u umirujucem zelenilu tasmajdanskog parka.

Topciderski park, prvi park u beogradu, napravljen u XIX veku, je isto tako obavezna stanica svih posetilaca Beograda. A svako ko je prosetao topciderskim parkom je iskoristio priliku da poseti I velicanstveni, najveci pravoslavni hram na Balkanu – Hram Svetog Save.

Pored sjajnog provoda tokom dana, nasa prestonica ima sta da ponudi svojim posetiocima i nocu. To je grad koji nikada ne spava a taj trend prate I svi koji posete Beograd.

Lude noci na splavovima, u klubovima sa svetski poznatim DJ-evima, ali i u, decenijama unazad, cuvenoj Skadarliji su trenuci koje ce svako, ko poseti Beograd, cuvati kao posebnu uspomenu.

Zato – VIDIMO SE U BEOGRADU!