Klubovi u Beogradu

Uzbudljiv nocni zivot po Beogradskim klubovima je sve bucniji a zarazna atmosfera lude zabave privlaci ljude sirom Evrope.

Veliki broj nocnih klubova u Beogradu pruza mogucnost svim ljubiteljima dobrog provoda da svake noci poskakuje u razlicitim ritmovima Beograda. Ali ono po cemu se Beograd razlikuje od drugih gradova su obale reka. Splavovi i brodovi su otvoreni cele godine ali naravno da je najveca guzva tokom vrelih letnjih noci.

Mozda trenutno glavnu rec vode iskusni DJ-evi koji jako dobro znaju kako se atmosfera dovodi do tacke usijanja ali u beogradskim klubovima mozete naici i na dobru hevi metal svirku ili opustajuci rege zvuk.

Cesto mladi ljudi iz okolnih zemalja dolaze vikendom u Beograd samo radi provereno dobrog provoda, jer pored svega sto centar zabave na Balkanu pruza, najbolja stvar je sto su Beogradjani druzeljubivi i uvek spremni za dobar provod.

Ulaz je najcesce slobodan, taksi prevoz nije skup, bas kao ni pice.

Zbog tako velikog broja klubova, cesti posetioci Beograd zovu ‘ Grad greha’. Da li je to zaista tako, dodjite, provedite se, prosudite sami…