SMEŠTAJ

City Break Hostel je dupleks na V spratu stambene zgrade, i sastoji se od sest odvojenih spavaćih soba, četiri od njih se nalaze na donjem a dve na gornjem spratu. City Break Hostel ima tri kupatila, dva od njih se nalaze na donjem spratu (jedno za muškarce i jedno za žene) i jedno na gornjem spratu.Dnevna soba na donjem spratu ima kompletno opremljenu kuhinju.Na ulazu u hostel nalazi se mala terasa na kojoj je dozvoljeno pušenje.Centralnim grejanjem su obuhvaćene sve sobe i kupatila u hostelu. Wi Fi inetrnet je dostupan 24 h u svim prostorijama i besplatan je za goste hostela. U dnevnoj sobi se nalazi uslužni desk top racunar sa inetrnet konekcijom koji je dostupan gostima hostela besplatno.
DVOKREVETNA SOBA
Dvokrevetna soba se nalazi na donjem spratu pored muškog kupatila.U sobi je moguć smeštaj za maksimum dve osobe.Soba se sastoji od dva odvojena ležaja koja se mogu spojiti ukoliko gosti to žele kao i dva oramara koja se zaključavaju.Između kreveta se nalazi mali tepih.Soba se zagreva centralnim grejanjem.Soba se uz doplatu može koristiti i kao jednokrevetna.
TROKREVETNA SOBA
Trokrevetna soba se nalazi na donjem spratu. U sobi je moguć smeštaj za maksimum tri osobe. Soba se sastoji od jednog kreveta na sprat i jednog odvojenog ležaja, tri ormara koji se zaključavaju.Između kreveta se nalazi tepih, mali sto i lejzi begovi .Soba se zagreva centralnim grejanjem. Uz doplatu soba se može koristiti i kao dvokrevetna.
ČETVOROKREVETNA SOBA
Četvorokrevetna soba u Hostelu City Break se nalazi uz dnevnu i dvokrevetnu sobu na donjem spratu. U sobi je moguć smeštaj za maksimum četiri osobe. Soba se sastoji od dva kreveta na sprat i sadrži i četiri ormara koji se zaključavaju.Između kreveta se nalazi tepih.Soba se zagreva centralnim grejanjem.
SEDMOKREVETNA SOBA
Sedmokrevetna soba se nalazi na gornjem spratu City Break Hostela.Soba ima tri kreveta na sprat i jedan odvojeni ležaj kao i sedam ormara koji se mogu zaključavati. Između kreveta se nalazi tepih. U sobi je moguć smeštaj za maksimum sedam osoba. Kupatilo na gornjem spratu mogu da koriste samo gosti koji su odseli u sedmokrevetnoj sobi, ali oni takođe mogu da koriste i sve sadržaje sa donjeg sprata a to su : muško i žensko kupatilo, dnevna soba na donjem spratu, kuhinju kao i terasu.Soba se zagreva centralnim grejanjem.